Köp din Copy Playbook idag!

Copywriting: en rekryterares bästa verktyg för att kontakta techkandidater på ett engagerande sätt.

Har du som rekryterare funderat på hur mycket text du skriver om dagarna? Och visst får man idétorka ibland? Vårt jobb handlar om att använda ord som får saker att hända. Vi har alla gått den gamla skolan som bland annat berättar hur en annons ska se ut. Vi kan strukturen och dess rubriker i sömnen, samma sak hur det ska gå till när vi hör av oss till kandidater. Vår poäng är att rekrytering från utsidan lätt kan se monotont och färglöst ut, och det är precis det här vi känner behöver skakas om.

Copy Playbook är vårt sätt att bryta tradition.

Med vår Copy Playbook vid din sida så utmanar du dina invanda mönster om hur rekrytering ska gå till. Copywriting är inget nytt påfund för oss, utan en självklar metod att använda för att jobba relationsskapande och innovativt. Det är ett framgångsrecept som vi är stolta över att få dela med oss av till dig; att snåla med kunskap är ju inte vår stil.

Ta del av följande kapitel tillsammans med interaktiva övningar:

  • Kom igång på bästa sätt
  • FAB – din nya skrivteknik
  • AI förändrar spelreglerna
  • Quick guide för att skriva annons
  • Rubriken ger texten en chans
  • Kontakta mig här eller där?
  • Get the most out of your post
  • Lyssna på dina branschkollegor
  • Let’s copy with pride

Beställ din Copy Playbook idag!

Pris: 349 SEK

Playbooken är en digital e-bok. Beställ playbooken genom att klicka på en av knapparna nedan och fyll i formuläret, beroende på om du beställer som privatperson eller som företag/organisation.

Efter att du beställt kommer playbooken skickas till den mejl du angivit. Observera att dubbelkolla skräpposten om du inte får leveransmejlet. Betalningsmetoden är faktura för både privatpersoner och företag. Fakturan kommer i ett separat mejl och skickas digitalt inom 7 arbetsdagar till din valda e-postadress. Fakturan har 30 dagars betalningsvillkor.

Observera att ditt köp och din beställning är bindande när du skickat in din beställning.

 

Har du en rabattkod?

Fyll i rabattkoden du erhållit i beställningsformuläret. Rabatten kommer dras av på fakturan.

 

Köp och beställ din Copy Playbook här:

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!