Ants Tech Recruiters och Mynt: Ett framgångsrikt samarbete för effektiv ekonomihantering

Två personer ler och lyssnar på någon mitt emot

Mynt är en finansiell plattform som är utformad för att hjälpa nästa generations företag att växa. De erbjuder en modern mjukvara som är kopplad till både bank och bokföring, vilket gör det enkelt för företag att hantera sina utlägg, administrera företagskort och få tillgång till kortkredit. Genom att använda Mynt kan företag spara tid, minska manuell administration och få större kontroll över sin ekonomi.

Vi på Ants Tech Recruiters har under en längre tid strävat efter att förenkla vår ekonomi och göra vardagen enklare för våra anställda. För att uppnå detta mål valde vi att samarbeta med Mynt.

Genom att använda Mynts företagskort kan vi nu skicka kvitton direkt in i bokföringen, vilket har sparat oss mycket tid och kraft på manuell administration. Vår ambition att förenkla vår ekonomi har fått ett enormt uppsving tack vare Mynt, och vi kan nu fokusera mer på vårt kärnuppdrag: att hitta rätt tekniska talanger för våra kunder.

Mynt har inte bara hjälpt oss att spara tid och pengar, men även minskat frustrationen bland våra anställda som tidigare behövde ägna tid åt kvittoredovisning. Detta har bidragit till en bättre arbetsmiljö och starkare arbetsmoral. Sammantaget har vår upplevelse av att använda Mynts tjänster varit mycket positiv. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att fortsätta att bidra till vår tillväxt och framgång.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!