Ants lönerapport 2022

Ants lönerapport 2021

På Ants driver vi rekryteringsprocesser på uppdrag av våra kunder. I våra samarbeten är målsättningen att bli en så integrerad del av kundens verksamhet som möjligt; att lära känna kunden och dess behov, för på bästa sätt kunna matcha dem med rätt kandidater.

I denna rapport presenteras lönestatistik för 159 tillsättningar av backend- och frontendutvecklare som utförts av Ants under 2021. Statistiken jämförs också med data från 2019 och 2020 för att illustrera eventuella förändringar i lönenivåer under åren.

Syftet med rapporten är att ge en uppdaterad bild av hur lönenivåerna för utvecklare ser ut samt hur de förändras genom åren.

Om ni är intresserade av att höra mer om hur vi arbetar med datadriven rekrytering eller vill diskutera lönerapporten är ni välkomna att kontakta oss på rekrytering@ants.se.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.