83. Peter Vincent, Head of Connected Systems på Scania

Podd med Peter vincent om rekrytering

Peter Vincent är i grunden utvecklare men har på senare år tagit mer utav en ledarposition på häftiga bolag som Tobii, och nu senast Scania där han är head of Connected Systems. Vi får insikt i hur utveckling fungerar på att så stort bolag som Scania och Peters spaningar på framtidens transportindustri. Vi får också höra om ledarskap och ledarskap under stress och kris samt vad Core values, metod och princip innebär på Scania.

Här hittar du vår utbildning Copywriting för rekryterare samt rundabordssamtal som Carl-Johan nämnde i början av podden.

 

Lyssna på podden nedan eller sök på Techrekpodden där poddar finns. 

 

Peters boktips denna veckan var Team of Teams, Skunk Works och I’m Feeling Lucky: The Confessions of Google Employee Number 59.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!