63. Mätbarhet i rekrytering med Victor Johannesson

Rekrytering inom it och tech

I dagens avsnitt gör vi en uppdaterad version av förra årets podd om statistik och mätbarhet i rekrytering. Victor Johannesson som varit med och tagit fram Ants statistikrapport 2019. Syftet med rapporten är att visa hur vi med hjälp av nyckeltal kan illustrera rekryteringsläget inom tech-branschen och hur vi genom mätbarhet kan prognostisera och beräkna relevanta nyckeltal inom tech-rekrytering.

Carl-Johan och Victor går igenom nyckeltalen och diskuterar vilka slutsatser det går att dra från rapporten. Vi får också höra varför det är så viktigt att mäta sin rekrytering, hur du kan komma igång och viktiga mätpunkter inom HR Analytics.

Ants statistikrapport 2019

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!