58. Yashar Moradbakhti, Grundare och VD på Lingio

Yashar Moradbakhti har haft en häftig karriär på bland annat Spotify, Electronic Arts och MTG. 2015 var han med och startade den digitala språkappen Lingio som erbjuder kurser i yrkessvenska. Nyligen har IT-svenska lanserats vilket gör appen högst relevant för oss inom IT-sektorn.

Vi får höra Yashar berätta om rollen som produktägare och hur du får relationen mellan produkt och utvecklare att fungera. Yashar kom in på Spotify som produktägare när de var ungefär 100 anställda och vi får höra om hur de lyckades växa till över 1000 anställda och fortfarande behålla en bra kultur inom företaget. Appen Lingio är idag i en expansionsfas och det leder in diskussionen på utveckling och rekrytering i Europa och möjligheter till att placera sin utvecklingsavdelning i Vietnam.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!