51. HR Tech i Silicon Valley med Emma Forsberg

I mars var Emma och Jenny från oss på Ants på en resa anordnad av Knowit för att besöka San Francisco och Silicon Valley. Målet med resan var att inspireras och ta med sig idéer hem från några av de främsta företagen kopplade till HR och Tech.

I avsnittet berättar Emma om de företag hon fick möjligheten att träffa och hur de arbetar. Vi får bland annat höra om Linkedins syn på framtidens arbetsmarknad, Institute for the Futures spaningar på den nya generationens syn på vad som är viktigt på en arbetsplats, varför Slack inte har några policys och hur digitala nomader arbetar med och lyckas med sin företagskultur. Nedan har vi även samlat några av de intervjuer med personer Emma berättar om.

 

Intervju med Sarah Sandness från Safety Wing som skapat en lösning för att Digitala nomader ska kunna försäkra sig vid arbete utanför hemlandet. Vid 7:43 minuter in i poddavsnittet kan du höra mer om Sarah och Safety Wing.

 

Intervju med Joshua från Linkedin om plattformens framtid. Lyssna mer om besöket på Linkedin vid 25:06 av poddavsnittet.

 

 

Här intervjuar Jenny Gabe från Institute from the future om bland annat digital natives. Lyssna mer om besöket på Institute for the future vid 39:20.

 

Intervju med Catrin Anckarman som är CEO på Svenska Handelskammaren.

 

Ola Johansson från Knowit berättar mer om varför de arrangerat resan till San Francisco.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer