46. HR Tech och annonsering med Viktor Nord

I veckans avsnitt tar vi en djupdykning i hur man kan nå kandidater genom att annonsera på sociala medier. Det finns många sätt att göra det på men någon som verkligen är expert på ämnet är Viktor Nord som ger sina tankar och tips på hur du ska göra för att lyckas i din annonsering. Vi får höra varför du måste tänka som en E-handlare, hur en bra jobbannons ser ut och vikten av att ha en konverterande karriärsida. Också om hur man kan jobba med sitt EVP (Employer Value Proposition), företagets rating och re-targeting.

Podden spelades in i Göteborg och vi får höra om Viktors tankar om den växande techmarknaden och att fler och fler startups dyker upp. Extra intressant för oss på Ants då vi startat upp ett kontor i Göteborg och ser ett växande behov hos företagen att locka till sig rätt IT-kompetens.

 

 

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.