46. HR Tech och annonsering med Viktor Nord

I veckans avsnitt tar vi en djupdykning i hur man kan nå kandidater genom att annonsera på sociala medier. Det finns många sätt att göra det på men någon som verkligen är expert på ämnet är Viktor Nord som ger sina tankar och tips på hur du ska göra för att lyckas i din annonsering. Vi får höra varför du måste tänka som en E-handlare, hur en bra jobbannons ser ut och vikten av att ha en konverterande karriärsida. Också om hur man kan jobba med sitt EVP (Employer Value Proposition), företagets rating och re-targeting.

Podden spelades in i Göteborg och vi får höra om Viktors tankar om den växande techmarknaden och att fler och fler startups dyker upp. Extra intressant för oss på Ants då vi startat upp ett kontor i Göteborg och ser ett växande behov hos företagen att locka till sig rätt IT-kompetens.

 

 

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!