34. Innovativa team med Niklas Lindhardt

Hur får du till innovation i din organisation? Niklas Lindhardt checkar in i podden, får en känsla för CJ och sammanhanget de befinner dig i. Det är enligt Niklas en bra ritual att starta ett möte med och en bra rutin att ha i en organisation. Vi får höra flera bra tips på hur du ska göra och tänka om innovativa team men också tips och fallgropar för att skapa ett självorganiserande team.

Niklas är ordförande i Swedsofts styrelse och en av grundarna till innovationsbolaget CaptureInnovation. Förutom tips på hur du skapar ett innovativt team handlar samtalet om hur innovation kan lösa kompetensbristen, läget på Göteborgsmarknaden och att vi någon gång måste gå ifrån det tillväxtbaserade konkurrenssystemet vi idag lever i. Se Niklas ge några tips om hur du kan bygga innovativa organisationer i videon nedan.

 

Lyssna på avsnittet nedan eller sök på Techrekpodden i din podcastapp.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.
  Jag är intresserad av Ants tjänster som kund Jag är jobbsökande

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.