32. Ann Mårder, VP People and Culture på Nordic Choice Hotels

Kan vi lösa kompetensbristen genom kompetensförflyttningar? Enligt Ann Mårder kommer det vara nyckeln för många techbolag framöver istället för att rekrytera utifrån. Nordic Choice Hotels ska under de närmsta fem åren rekrytera 25 000 personer. En riktig utmaning och Ann berättar i avsnittet om hur de försöker arbeta långsiktigt och tidigt ta sig an problemen som kan uppstå i och med kompetensbristen inom olika yrken.

Carl-Johan och Ann diskuterar även fördelar och nackdelar med att ha en centraliserad eller decentraliserad företagsstruktur, om Nordic Choice nystartade gymnasieskola och digitaliseringen av hotellbranschen.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!