28. Anna Omstedt, VD och grundare på MedUniverse

Denna vecka gästas Techrekpodden av en riktig expert på digitala medier, nämligen Anna Omstedt. Anna har bland annat startat upp Tasteline, suttit i styrelsen för både Sveriges Radio och Hemfrid samt startat upp health tech-bolaget MedUniverse.

Digital utveckling står i fokus och Anna berättar om hur det är att vara entreprenör inom det digitala, den digitala resan för Sveriges Radio och kvinnor och kapital. Vi får också höra om bakgrunden till att Anna startade upp nätverket Pokerface, där 80 kvinnliga entreprenörer och företagare samlas och spelar poker, men främst för att utbyta erfarenheter av att starta och driva bolag.

 

 

Lyssna på podden nedan eller sök på Techrekpodden i din podcastapp.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!