242. Oskar Cederqvist, COO på Stella Futura – Smarta energilösningar

Oskar Cederqvist från Stella futura har rollen som Chief Operating Officer och arbetar i den spännande energibranschen. Stella Futura, ett företag som leder utvecklingen av smarta energilösningar för att påskynda den gröna omställningen. Oskar ger oss en inblick i varför fokus på batterier och energilager är så avgörande för Sveriges energiframtid.

I detta avsnitt diskuterar vi de senaste händelserna i energibranschen och utforskar makrotrender som formar sektorns riktning. Oskar förklarar vikten av storskaliga batterier och energilager i kontexten av Sveriges energiomställning och de utmaningar som landet står inför.

Lyssna på avsnittet för att få en djupare förståelse för hur Stella Futura använder smart teknik för att möta dessa utmaningar och vilken roll företaget spelar i att forma en hållbar energiframtid.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!