235. Malin Mangili om att arbeta kundcentrerat – senior konsult, Mangili Consulting

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Malin Mangili.

Malin driver Mangili Consulting som specialist och strateg, och hjälper företag som vill förflytta sig mot kundcentrerat arbetssätt och kundinsiktsdriven utveckling. Utöver konsultuppdrag håller hon även föreläsningar och kurser i ämnet.

I avsnittet utforskar djupdyker vi i kunden, kundresa och varför det är kritiskt för företag att förstå detta i alla sina verksamhetsnivåer. Malin ger konkreta tips och metoder för hur man kan få ett helt företag att omfamna en kundcentrerad tänkesätt.

Lyssna på avsnittet för att förstå hur du kan transformera ditt företag genom att sätta kunden i centrum av allt du gör.

Hör av dig till Malin om du vill veta mer, och om du vill bli riktigt duktig på kundresor!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!