232.Louise Liljedahls resa med Footway

I detta avsnitt av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Louise Liljedahl från Footway Group. Som medgrundare och HR-chef delar Louise med sig av sina erfarenheter från Footways dynamiska tillväxtår och de utmanande perioder av rekonstruktion som företaget har genomgått.

Louise ger oss en öppen inblick i de påfrestningar som e-handelssektorn upplevde under stora ekonomiska förändringar globalt. Dessa utmaningar ledde till en rekonstruktionsprocess, där hon beskriver hur företaget navigerade genom bland annat riskkapitalförändringar och logistikflöden.

Lyssna på hur Louise och hennes team hanterade denna kris, med hennes personliga berättelse om att vara mitt i stormens öga. Det är en berättelse om hårt arbete och den komplexa verkligheten i att driva och återhämta ett företag under ekonomisk press.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!