231. IT-ledarskap genom Boels Rental och Cramos sammanslagning, Samuel Bågfors, CIO

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Samuel Bågfors, IT-chef på Boels Rental, även känt som Cramo i Norden. Samuel delar med sig av sina erfarenheter kring IT, organisationsutveckling, och ledarskap. Han utforskar dynamiken mellan hur IT påverkar omvärlden och omvänt.

Samuel berättar även om sammanslagningen mellan Boels Rental och Cramo, och han delar med sig om utmaningarna och strategierna som använts för att integrera två företagskulturer. Vi diskuterar hur han navigerade i rollen som ny chef under denna period och vilka ledarskapskvaliteter som var avgörande för att få sammanslagningen att fungera.

Lyssna på avsnittet för att få en djupare förståelse för samspelen mellan IT och företagskultur samt insikter i effektivt förändringsarbete och ledarskap under komplexa omständigheter.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!