230. Sanna Fridell, Head of Talent & Employer Branding på Tobii

I detta avsnitt av Techrekpodden träffar vi Sanna Fridell från Tobii, där hon är Head of Talent & Employer Branding. Sanna delar med sig av sin övergång från sälj till TA och ger en inblick i vilka Tobii, en pionjär inom eye-tracking teknologi, är.

Vi djupdyker även i Tobiis rekryteringsstrategier, där Sanna förklarar vikten av att ha rätt verktyg, system och processer för att stödja både ledare och team. Hon beskriver hur de hanterar strategic workflow planning för att identifiera framtida kompetensbehov, och hur de mäter nyckeltal som time to fill och time to hire.

Sanna betonar vikten av effektiva rekryteringsprocesser och hur de anpassar sig för framtiden med innovativa verktyg och metoder.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!