227. Emila Waldenvik, Chief Human Resource Officer på IAR

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Emilia Waldenvik, Chief Human Resource Officer på IAR i Uppsala. Emilia delar med sig av sin HR-resa och ger oss en inblick i IAR, en ledande aktör inom säker mjukvaruutveckling för inbyggda system.

Emilia berättar hur hon hamnade på IAR och vi djupar i företagets syn på att medarbetarna är deras viktigaste resurs. Från medarbetarundersökningar, performance reviews till compensations reviews, berättar hon hur denna filosofi praktiseras och hur valet av HR-system stödjer deras strategi.

Avslutningsvis pratar vi om IARs rekryteringsprocess, strategier och hur IAR sticker ut som en attraktiv arbetsgivare för att locka nya medarbetare. Lyssna på avsnittet för att upptäcka Emilia Waldenviks perspektiv på HR, ledarskap och innovation inom en internationell techorganisation.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!