224. Digitalisera ditt hem – Wilhelm Lundborg, Grundare & CEO, Homer.co

I veckans inspirerande avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Wilhelm Lundborg, grundaren och CEO för Homer. Homer är ett företag som förändrar hur vi interagerar med våra hem genom digitalisering. Wilhelm delar med sig av sin spännande karriärresa, från hans tidiga dagar på Spray till banbrytande bolag som Skype och Spotify.

Wilhelm förklarar hur dessa erfarenheter ledde honom till att grunda Homer, en smart digital bopärm designad för att göra bostadsägande enklare, effektivare och mer pålitligt. Han diskuterar de unika utmaningarna med att bygga ett utvecklingsteam från grunden. Han berättar även om strategier för att behålla personal och hur de skapar en kultur av lojalitet.

Vi utforskar också Homers användning av AI för att erbjuda personligt anpassade lösningar till husägare, bortom generiska svar, baserat på detaljerad kunddata. Wilhelm reflekterar över sina lärdomar från tidigare roller och hur de har påverkat hans syn på affärsutveckling, rekrytering och att motverka utmaningarna med att “växa för snabbt”.

Lyssna på detta avsnitt för att höra Wilhelm Lundborgs fascinerande resa från tech-gigant till att leda en startup som förändrar sättet vi tänker på vårt boende.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!