222. Från Silicon Valley till DigitalTolk, Virpal Singh, Grundare

I detta spännande avsnitt av Techrekpodden gästar Virpal Singh, grundaren och VD:n för DigitalTolk. Han delar med sig av sin passion för teknik och hur detta har influerat hans karriär. Virpal bjuder på fascinerande berättelser från sitt arbete i Etiopien med medicinsk utrustning, sina lärdomar från Singularity University i Silicon Valley, samt hans drivkraft att hjälpa människor genom teknik.

Vi tar också närmare titt på hur DigitalTolk grundades, ett företag som förändrar tolkbranschen med digital teknik. Han berättar hur det är att bygga en techorganisation med kollegor i olika länder och hur de får det att fungera. Avslutningsvis ger Virpal sin syn på rekrytering och AI’s påverkan på värdering av individers potential.

Lyssna på avsnittet för att få en djupare inblick i Virpals inspirerande resa.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!