221. ”Shape up” your hiring: Carl-Johan Kihlbom om TeamTailors metod

I detta avsnitt gästas Techrekpodden av Carl-Johan Kihlbom, senior product manager från Teamtailor, där vi utforskar hans resa som entreprenör. Han delar med sig om hur det var att driva teknikbolag och berättar hur han kom att hamna på Teamtailor.

CJ har alltid under sin entreprenörsresa drivit frågor om hur man får teknikorganisationen att jobba bra tillsammans och har ägnat mycket tid åt att bygga upp Teamtailors produktorganisation. Han delar med sig av en inblick i deras produktteam, arbetsmetoden med ”Shape up”, och hur AI transformerar rekryteringsprocessen.

Avslutningsvis reflekterar Carl-Johan över hur AI kan stärka, inte ersätta, rekryterares arbete framåt. Lyssna för insikter om ledarskap och AI:s framtid inom rekrytering hos Teamtailor.

 

Behöver du hjälp med IT-rekrytering? Hör av dig!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!