220. AI och Rekrytering: Carl-Johan’s framtidsspaning, medgrundare av Ants

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi ett special avsnitt där Tommy Sarenbrant från Friday Vibes håller i taktpinnen och intervjuar vår tillvardags host Carl-Johan Hamilton, medgrundare av Ants. Med Tommys frågor kanske ni lyssnare får svar på några av frågorna bakom rösten ni brukar höra.

I det här avsnittet får ni lära känna CJ bättre och höra historen kring hur Ants tog form, från IT-support till IT-rekrytering. Vi utforskar CJ:s syn på AI:s roll i rekryteringsbranschen och delar insikter om hur det är att bygga och driva ett konsultbolag i både bra och mer utmanande tider.

CJ reflekterar över utmaningarna och möjligheterna med AI, och ger råd till oss som undrar hur man egentligen blir en bra rekryterare. Vi avslutar med CJ:s vision för Ants framtid och tips för den som vill starta sin egen podcast.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!