219. Framgångsrik navigering i SaaS-världen – Jonas Åström, Grundare Av Recuro

I veckans avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Jonas Åström, grundaren av Recuro. Recuro är ett nischkunskapsföretag dedikerat till att bygga och växa prenumerationsbaserade företag inom olika branscher. Jonas, med en gedigen bakgrund inom tech, media och management consulting, delar med sig av sin resa och insikter.

Vi utforskar vad SaaS innebär i detalj, dess fördelar och utmaningar, och hur Recuro stödjer företag i att utveckla och kommersialisera denna affärsmodell. Jonas ger en djupdykning i de olika faserna av SaaS-affärsutveckling, från att hitta produktmarknadspassning till tillväxt- och skalningsstrategier.

Vi diskuterar även den kritiska rollen av prisstrategi och paketering, med praktiska tips från Jonas för att hålla processen enkel och effektiv. Dessutom tar vi upp vikten av att anpassa marknadsföringsstrategier, från content marketing till Account-Based Marketing (ABM), speciellt i dagens ekonomiska klimat.

Avsnittet berör även användningen av AI inom strategisk rådgivning och digital marknadsföring, och hur dessa verktyg bidrar till effektivisering och tillväxt. Jonas delar också sina tankar kring SEO:s framtida relevans och den potentiella risken med data som matas in i stora språkmodeller.

Lyssna på avsnittet för att få Jonas Åströms värdefulla perspektiv på SaaS, prenumerationsmodeller och hur man framgångsrikt kan navigera i dessa komplexa och snabbföränderliga områden.

 

Läs mer om hur vi jobbar med Executive Search.

Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt bolag med IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!