216. En djupdykning i telecoms värld, Per Stigenberg, CIO & CTO – 3 Scandinavia

I veckans avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Per Stigenberg, som har de ledande teknikrollerna CTO och CIO hos 3 Scandinavia. Per ansvarar för 3:s mobilnät och IT-verksamhet i Sverige och Danmark och delar med sig av sin karriärresa.

Per delar med sig av sina tankar kring teknikvärlden och de senaste trenderna inom telecom. Han berättar om sina erfarenheter från sina tidiga dagar som chef på HiQ och hur dessa erfarenheter har format hans syn på att bygga effektiva organisationer.

Vi djupdyker även i Pers första tid som CTO på 3 och hur han tacklade utmaningarna med att ta sig an en sådan roll. Per reflekterar över de viktigaste lärdomarna och insikterna han samlat på sig under sin karriär.

Avslutningsvis diskuterar vi varför techavdelningen på 3 är en spännande arbetsplats för teknikentusiaster. Lyssna på avsnittet för att få Pers perspektiv på att leda i en snabbrörlig och ständigt föränderlig bransch.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!