213. AI-Driven Rekrytering, Siadhal Magos, Co-founder & CEO – Metaview

I veckans avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Siadhal Magos, medgrundare och CEO av Metaview. Siadhal tar oss med på en resa genom Metaviews grundande, dess syfte och hur deras innovativa produkt fungerar. Kort beskrivet erbjuder Metaview ett verktyg för att sammanställa intervjuer, öka kvaliteten och effektiviteten i rekryteringen.

Vi diskuterar även “tuning” – hur användardata används för att förbättra lärande modeller och produkten, och hur Metaview skiljer sig från konkurrenterna genom sin AI-användning. Siadhal ger insikter om AI:s roll inom rekrytering, dess värde jämfört med det mänskliga inslaget, och hur specialisering inom relationer och psykologi kompletterar operationella verktyg. Avsnittet avslutas med en framtidsspaning om AI och dess potentiella inverkan på arbetslivet och teknologins framsteg.

Lyssna på detta avsnitt av Techrekpodden för att få en djupare förståelse för hur Metaview använder AI för att revolutionera rekryteringsprocessen och vilken framtid som väntar inom AI och rekrytering.

Läs mer om hur vi jobbar med IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!