212. Psykologi & AI-Drivna Intervjuer, Malin Moezzi, Leg.Psykolog & Head of People Science – Asker Technologies

I detta avsnitt av Techrekpodden träffar vi Malin Moezzi, Leg. Psykolog och Head of People Science från Asker Technologies. Malin delar med sig av sin unika bakgrund och erfarenheter, från sitt arbete på Migrationsverket under flyktingkrisen till sin nuvarande roll där hon kombinerar psykologi och teknik.

Malin berättar även om vad Asker gör och om deras plattform som revolutionerar intervjuförfaranden med hjälp av AI. Vi diskuterar också psykologins roll i näringslivet, betydelsen av psykologisk trygghet i arbetslivet, och hur AI påverkar och förändrar rekryteringslandskapet.

Lyssna på detta avsnitt av Techrekpodden för att få Malins insiktsfulla perspektiv på vikten av att kombinera psykologi och teknik inom rekrytering.

Malin delar dessutom med sig av ett boktips som listas nedan:

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!