211. AI & Framtidsspaning, Fredrik Hildebrand, Tf. Marknadschef – Esatto

I veckans avsnitt av Techrekpodden dyker vi in i världen av AI med Fredrik Hildebrand Tf. Marknadschef på Esatto. Fredrik är även futurist och i detta spännande avsnitt delar han med sig av sin syn på AI:s utvecklig, dess inverkan på arbetslivet och hur Esatto integrerar AI i sin verksamhet.

Vi diskuterar även dess påverkan på affärsmodellen och den viktiga aspekten av de upprättsliga frågorna. Vem äger egentligen det som produceras med hjälp av AI? Samtalet avslutas med att prata kring framtiden med AI, dess möjligheter inom olika sektorer och hur företag kan inspirera sina team att anamma denna teknologi.

Lyssna på detta avsnitt av Techrekpodden för att få Fredrik Hildebrands insiktsfulla perspektiv på hur vi kan navigera i AI frågan.

Fredrik delar dessutom med sig av inspirationstips som listas nedan:

  • Quartz – Quartz Daily Brief (Länk)
  • Rohit Bhargava – The Non-Obvious Newsletter (Länk)
  • Amy Webb, Future Today Institute – Tech Trends Report (Länk)
  • John Maeda – MAEDASTUDIO (Länk)

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!