210. Entreprenörsresa & ledarinsikter, Angela Rossi, Grundare & Marknadschef – HRM Affärsutveckling

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Angela Rossi, grundare och marknadschef på HRM Affärsutveckling, för att dela med sig av sin resa som entreprenör. Angela delar med sig av höjdpunkter och utmaningar hon stött på i sina roller som ledare och ger sin syn på vad ledarskap är. Hon ger en inblick i hennes strategier för att hantera komplexa situationer, betydelsen av transparens i ledarskap, och hur hon balanserar rollen som ägare samtidigt som hon arbetar operativt.

Angela diskuterar också kärnan i framgångsrik ledarskapsutveckling, från att bygga effektiva processer till att mäta framgång som ledare. Genom hennes berättelse får vi värdefulla lärdomar, insikter och tips om vad som krävs för att vara en framåtblickande ledare i dagens affärsvärld.

Detta avsnitt med Angela Rossi är en guldgruva för alla som är intresserade av entreprenörskap, ledarskap, och hur man bygger en framgångsrik organisation. Missa inte det!

Angela delar dessutom med sig av ett inspirationstips som listas nedan:

  • Bok: Good to great: hur vanliga företag tar språnget till mästarclass – Jim Collins

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!