209. Ledarskap i en Digital Era, Clas Artvin, CIO – Apoteket

I detta avsnitt av Techrekpodden har vi nöjet att gästas av Clas Artvin, CIO på Apoteket. Clas tar med oss på sin resa genom en imponerande karriär inom IT och ger oss en inblick i de kritiska lärdomarna och utmaningarna han mött på vägen. Clas delar med sig av sina erfarenheter av att leda team i olika storlekar och sammanhang, och hur dessa erfarenheter har format hans ledarstil.

Clas berättar om livet som CIO och om de utmaningar och möjligheter hans roll inneburit på de olika bolag han arbetat på. Han delar med sig av sina insikter kring vikten av att bygga ett team som kompletterar ens egna färdigheter och hur man navigerar i riskerna med att omge sig med likasinnade.

På Apoteket, där han nu är CIO, diskuterar vi den pågående digitaliseringsresan, hur e-handel och fysiska butiker kompletterar varandra och hur Apoteket fortsätter att utvecklas i takt med det förändrade kundbeteenden.

Vidare diskuterar vi Apotekets strategier för att attrahera och behålla kompetens, särskilt inom IT, och hur de har byggt upp ett starkt Employer Branding-koncept. Slutligen tar vi upp stora framtidsfrågor som Clas och Apoteket står inför, inklusive cybersäkerhet, AI, och hur de hanterar den ständigt föränderliga teknikvärlden.

Clas delar dessutom med sig av ett inspirationstips som listas nedan:

  • Podcast: The AI Breakdown – Daily Artificial Intelligence News and Discussions

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!