208. Att Leda Internationella Tech-Team, Oliver O’Hehir, Tech Director – Postkodlotteriet

I det här avsnittet av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Oliver O’Hehir, Tech Director på Postkodlotteriet. Vi får lyssna till hans resa om hur han från Dublin kom att hamna hos en av de mest kända lotteriorganisationerna Postkodlotteriet. Oliver berättar även hur Postkodlotteriet arbetar med ideella organisationer och bland annat att lotteriets överskott går till just dessa.

Med kunden i fokus, utforskar vi hur Oliver och hans team sätter strategier och bygger team för att leverera värde genom teknik. Han berättar hur de har arbetat för att skapa sammanhängande internationella team som utvecklar lösningar som sträcker sig över landsgränser där tydlighet, tillit och gemensamma mål har varit viktiga faktorer.

Vi avslutar med att prata om de stora trenderna just nu samt hur han ser att teknikvärlden kommer att utvecklas under de kommande tio åren med AI och säkerhetsfrågan i fokus
Oliver delar dessutom med sig av tre inspirationstips som listas nedan:

Podcast: The Rest Is Politics – Alastair Campbell & Rory Stewart
Bok: Getting to Yes: Negotiating Agreement Without Giving In –  Roger Fisher, William L. Ury & Bruce Patton
Blogg: Hacker News

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!