207. Framtiden för Rekryterare, Kristoffer Frenkiel, CEO & Co-Founder – Fill

I veckans avsnitt av Techrekpodden vi har nöjet att presentera Kristoffer Frenkiel, VD och grundare av Fill. Fill är en B2B marknadsplats som revolutionerar sättet stora företag och specialiserade rekryteringsbolag interagerar och bygger digitala broar som möjliggör smidigare och effektivare arbetsprocesser.

Kristoffer delar med sig av sin resa från att vara professionell skidåkare till att bli en förespråkare för modern rekrytering, och vi diskuterar hur tekniken inte bara förändrar rekryterarens roll utan även definierar framtiden för hela branschen. Vi tittar dessutom närmare på rekryterarens betydelse på talangmarknaden och utforskar de tekniska trender som formar rekryteringslandskapet. Missa inte chansen att få insikter om hur man navigerar framgångsrikt i denna dynamiska sektor.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!