206.Employer Branding & Microinfluencers, Catherine Chamera, Product Marketing Manager – Visma Talent Solutions

Två personer som pratar i Techrekpodden om Emplloyer branding och marknadsföring

I det här avsnittet av Techrekpodden dyker vi ner i HR Tech-världen med Catherine Chamera, Product Marketing Manager på Visma Talent Solutions. Catherine har en fascinerande resa från att börja inom HR till att utforska korsningen mellan marknadsföring och UX-design.

Catherine ger oss en inblick i konceptet Employer Branding som paketeringen av en upplevelse, där organisationen ses som en produkt som säljs till potentiella anställda. Hon belyser vikten av att ha en solid grund inom företaget innan man går utåt med sitt arbetsgivarvarumärke. Rekryterare som säljare, arbetet med EVP och ambassadörsprogram är några av de spännande ämnen vi täcker.

Vi diskuterar även influencer marketing inom HR. Hur kan företag nyttja sina anställdas nätverk för att stärka sitt arbetsgivarvarumärke? Och vad innebär det att arbeta med mikroinfluencers inom detta område? Catherine belyser hur olika grupper inom organisationen kan bidra till företagets Employer Branding strategi och delar praktiska tips om hur detta kan implementeras.

Om du är intresserad av att djupdyka i HR Tech, Employer Branding och hur man skapar en effektiv strategi med hjälp av interna resurser, missa inte detta avsnitt med den insiktsfulla Catherine Chamera!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!