205. Employer Brand Management, Malin Sandell, Founder – The Basic Identity – Employer Brand Training Hub

Två personer som samtalar i Ants Techrekpodd om Employer Branding och Employer Brand Management

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi äran att välkomna Malin Sandell, grundare av The Basic Identity – Employer Brand Training Hub. Malin delar med sig av sin passion för Employer Brand Management och den digitala SAAS-produkten hon skapat för att hjälpa företag att förstå och utveckla sitt arbetsgivarvarumärke på bästa sätt.

Malin betonar vikten av att se Employer Branding som en del av en större strategisk ram. Hon delar med sig av sina sju steg för framgångsrik Employer Brand Management och hur vi sätter rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi gräver även djupare i ämnet kommunikation och utforskar varför Employer Brand Management är mer än bara Employer Branding. Så, om du är intresserad av att förstå vad som skiljer Employer Brand Management från Employer Branding och varför arbetsgivarvarumärket är så viktigt, missa inte detta avsnitt av Techrekpodden med Malin Sandell!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!