204. Framgångsrika Talent Acquisition Strategier, Sara Lindström, Director, Talent Acquisition & Employer Branding – Solita

Två personer från Ants Techrekpodd som pratar om Rekrytering och Employer Branding

I veckans avsnitt av Techrekpodden vill vi välkomna Sara Lindström, Director, Talent Acquisition & Employer Branding på Solita. Sara delar med sig av sin expertis inom områdena och vi får ta del av hennes resa från Head hunting i Peking till rekryteringschef hos Solita.

Vi utforskar också Solitas framgångsrika approach till talent acquisition där Sara delar med sig av de strategier som använts för att attrahera kandidater och skapa en enastående kandidatupplevelse. Vi tar en närmare titt på hur de identifierar och når kandidater på marknaden och hur de skapar en sömlös kandidatprocess.

Sara ger oss insikter i tre centrala faktorer för framgång inom talent acquisition: närhet till marknaden, närhet till affären och att mäta på ett meningsfullt sätt. Missa inte detta avsnitt av Techrekpodden med Sara Lindström från Solita!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!