203. Förändringar inom Rekrytering, Louise Bichler, Head of Recruitment and Branding – Zenseact

I detta avsnitt av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Louise Bichler, som är Head of Recruitment & Employer Branding på Zenseact. Med en imponerande bakgrund inom rekrytering och Employer Branding  delar Louise sina insikter om hur de lockar talanger till företaget och skapar en stark företagskultur.

Louise har hanterat den spännande utmaningen med massrekrytering inom sektorn för självkörande bilar. Vi utforskar bland annat hur de byggt upp en global rekryteringsfunktion med en lokal process samt nyckelfaktorer och hur de har hanterat utmaningar.

Vi utforskar också det pågående kompetensskiftet inom rekrytering. Flexibilitet och förmågan att anpassa sig till förändringar blir allt viktigare än att stirra sig blind på en persons testresultat. Slutligen tar vi en titt på hur AI kan användas för att göra hela rekryteringsprocessen smidigare och effektivare, inklusive att skapa riktat marknadsföringsmaterial.

Gå inte miste om detta avsnitt av Techrekpodden där vi pratar om massrekrytering, självkörande bilar och förändringar inom rekrytering med Louise Bichler från Zenseact.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!