202. Global Innovation med Lokal Prägel med Gustaf Lartén, Sverigechef – EasyPark Group

I det här avsnittet av Techrekpodden träffar vi Gustaf Lartén, Sverigechef på EasyPark, ett innovativt techbolag som omdefinierar parkeringsbranschen. Gustaf delar med sig av sina insikter om tydlighet i ledarskap och företagets unika balans mellan global och lokal närvaro för att möta länders och städers unika behov och utmaningar.

Vi utforskar även de aktuella trenderna inom parkering, som urbanisering och den ständiga ökningen av bilar i storstäderna. Vi diskuterar hur EasyPark använder data för att förstå parkeringens tillgång och efterfrågan och hur denna insikt kan bidra till att informera och förbättra stadsplanering och utveckling. Gustaf ger oss en inblick av hur företaget strävar efter att göra städer trevligare genom smart och hållbar teknologi. 

Gå inte miste om detta tankeväckande samtal om teknologi, innovation, och framtiden för urbana landskap. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!