218. Att bygga och driva konsultbolag: Daniels resa

I det här avsnittet av Techrekpodden välkomnar vi tillbaka Daniel Json Lindh, vd för The Stellar Collective, som sist medverkade för sex år sedan. Daniel ger oss en uppdatering om sin resa sedan dess och delar med sig av historien bakom grundandet av The Stellar Collective.

Daniel har lång erfarenhet av att bygga framgångsrika konsultbolag och delar självklart med sig av sina insikter. Vi diskuterar den nuvarande marknaden för konsulttjänster och hur man driver ett konsultföretag effektivt, även under ekonomiskt ansträngda tider. Avslutningsvis delar Daniel också med sig av sina tankar om AI och ger råd om hur företag kan närma sig implementering och hantering av AI-teknologi.

Missa inte detta insiktsfulla avsnitt av Techrekpodden!

OBS. Detta avsnitt spelades in december 2023 och alla spaningar på nästkommande år syftas på 2024.

 

Vill du prata mer om hur ni kan jobba med AI inom er IT-rekrytering? Hör av er!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!