199. AI, Cybersäkerhet och en entreprenörs resa med Stephan Andersson, grundare och CEO på Asurgent

I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Stephan Andersson, CEO och grundare av Asurgent. Stephan har en lång erfarenhet inom IT-branschen och har bland annat varit med och byggt tre bolag. Han delar med sig av sin entreprenörsresa och berättar om sina erfarenheter och lärdomar: från uppstartens utmaningar till rekryteringens finesser i nya bolag.

Vi diskuterar även ämnen kring ledarskap och dyker ner i de senaste trenderna inom AI och cybersäkerhet. Hur förhåller vi oss till dessa framväxande teknologier? Vilka användningsområden ser Stephan för AI och hur ser sambandet ut mellan AI och data? Missa inte denna spännande diskussion där vi utforskar teknologins framkant tillsammans med en framstående entreprenör.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!