197. Prissättning & prisstrategi med Per Högberg, grundare av PriceGain

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi glädjen att gästas av Per Högberg, grundaren av PriceGain. PriceGain är ett företag som specialiserat sig på prissättning. Med Per diskuterar vi en mängd intressanta ämnen som berör prisstrategier, olika prismodeller, och den ständiga debatten om fastpris kontra timpris.

Per delar med sig av sina insikter om den taktiska aspekten av prissättning, och hur företag kan affärsutveckla sin prissättning genom smarta och innovativa prismodeller. Vi tar upp frågan om prisdifferentiering kontra marknadspriser, och hur vi kan balansera mellan dessa strategier för att maximera lönsamhet.

Vi pratar även om skillnaden mellan statiska och dynamiska prissättningsprocesser, och vilken roll de spelar i dagens snabbt föränderliga affärsklimat. Slutligen diskuterar vi de senaste trenderna inom prissättning och vad vi kan förvänta oss i framtiden när det kommer till att sätta rätt pris på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Följ med oss för ett spännande samtal med Per Högberg och dyk ner i den fascinerande världen av prissättning.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!