196. Talent acquisition & employer branding med Tommy Sarenbrant, Co-Founder av Friday Vibes och Employer Branding Officer på B3

I detta avsnitt av Techrekpodden är vi glada att gästas av Tommy Sarenbrant, medgrundare till Friday Vibes och Employer Branding Officer på B3. Tommy har en fascinerande bakgrund som sträcker sig från friidrott till IT och nu employer branding, och vi får ta del av hans erfarenheter och insikter.

Tommy ger oss en inblick i hans ledarskapsstruktur och hur B3 strukturerar sin expansion. Vi får höra hur de jobbar med att skapa en inkluderande företagskultur och hur de hanterar tillväxten inom företaget.

Vi dyker även ner i deras varierade rekryteringsmetoder och hur teknologin spelar en viktig roll i att effektivisera processer. Tommy belyser betydelsen av ett starkt varumärke och hur sociala medieplattformar och video blir en central del i deras employer branding.

Mot slutet av samtalet betonar Tommy vikten av engagemang och tid investerad i employer branding, och delar med sig av sina framtidsvisioner. Oavsett din erfarenhetsnivå inom branschen, kommer detta avsnitt att ge dig både tankeväckande insikter och praktiska råd att ta med dig på din egen resa.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!