193. Innovationskultur & smarta städer med Vanessa Ware, Projektledare – Kista Science City

I veckans avsnitt av Techrekpodden har vi glädjen att välkomna Vanessa Ware som har över 20 års erfarenhet av att arbeta med digitalisering. Idag är hon projektledare på Kista Science City, en plats där teknik, innovation och urban utveckling går hand i hand.

Vi får en inblick i arbetet på Kista Science City och hur de strävar efter att skapa en smart stad, inte bara genom att digitalisera staden utan också genom att göra den mer inkluderande. Vanessa delar med sig av sina erfarenheter och insikter kring att få ledningen med sig, att bygga en innovationskultur och hur smarta städer kan bidra till att effektivt styra energianvändning samt skapa bättre boende- och livsmiljöer.

Vi pratar också om säkerhetsaspekter i staden och inom sjukvården, samt offentlig sektors upphandling av teknik.

Om du är intresserad av framtidens städer, digitalisering och hur innovation kan formge vår gemensamma urbana miljö, missa inte avsnitt 193 av Techrekpodden.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!