188. Digitaliseringen av offentlig sektor med Peter Arrhenius – CEO på Inera

I dagens avsnitt av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Peter Arrhenius, VD på Inera. Inera ligger bakom flera digitala tjänster som spelar en viktig roll i digitaliseringen av offentlig sektor och sjukvården, inklusive 1177.

Peter delar med sig av lärdomar från sin tidigare karriär och berättar hur han fick sitt första ledarjobb för att till slut landa som vd på Inera. Huvudfokus i dagens avsnitt ligger på digitaliseringen av offentlig sektor. Var har vi halkat efter och vad behöver vi fokusera på framåt?

Peter delar även med sig av sina tankar kring rekrytering av en ny CIO till Inera, samt vilka utmaningar och möjligheter det innebär. Avslutningsvis får vi några trendspaningar och hur dessa insikter påverkar Ineras strategi och framtida satsningar.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!