186 & 187. Hanna Melin – Managementkonsult & vd på Sonder

I veckans avsnitt av Techrekpodden djupdyker vi i decentraliserade organisationer. Hanna Melin är Managementkonsult & vd på Sonder som hjälper företag med just detta, och vi är glada att hon idag delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om ämnet i Techrekpodden.

CJ och Hanna diskuterar hur decentraliserade organisationer utgår från människan och dess potential, samt hur tvärfunktionella team och ledningsteam kan samarbeta för att uppnå gemensamma mål. Vi får även höra om när den strategiska ledningen är nödvändig och vilka beslut de bör fatta i en decentraliserad organisation.

Transparens är en nyckelfaktor i en decentraliserad organisation och vi får lära oss hur det går att skapa en kultur av öppenhet och tillit. Dessutom tar Hanna upp ämnen som förändringsledning och ledarskap i en decentraliserad organisation.

Avslutningsvis får vi även höra om Hannas tankar och insikter om hur man fattar beslut och hur principer kan hjälpa till att guida organisationens utveckling. Lyssna på avsnittet och häng med på en spännande resa där vi utforskar framtidens organisationer och dess möjligheter.

Denna vecka fanns det så mycket att prata om, så vi har valt att dela upp avsnittet i två delar. Nästa måndag släpper vi del 2 av avsnittet med Hanna Melin.

 

Del 2

I andra delen med Hanna Melin delar hon med sig av sin kunskap och erfarenhet om transparens vid löner, psykologisk trygghet och varför man hela tiden bör arbeta med tilliten i organisationen.

CJ och Hanna diskuterar vikten av att skapa en kultur av öppenhet och tillit inom organisationer och hur transparens kan bidra till det. Hanna delar med sig av sina insikter om hur man kan skapa en miljö där medarbetarna känner sig trygga och engagerade i sin arbetsplats.

Vi utforskar också hur strategiprocesser och rådgivningsprocesser kan hjälpa organisationer att uppnå sina mål på ett effektivt sätt. Hanna ger oss en inblick i hur man kan arbeta med tilliten hela tiden för att skapa en decentraliserad organisation där människor kan utveckla sin fulla potential.

Nästa vecka tar vi en påskpaus, men efter det är vi tillbaka med en ny spännande gäst i Techrekpodden!

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!