185. Elbilsladdning & utvecklingen i elbilsbranschen med Fredrik Erland Lima, Co-Founder – Amina Charging

I veckans avsnitt av Techrekpodden rör vi oss västerut – till Stavanger där vi hittar Fredrik Lima på Amina Charging. Fredrik har en bakgrund från musikstreaming där han bland annat varit på Wimp och Tidal men har nu bytt bransch och startat upp Amina Charching som utvecklar och producerar laddstationer för elbilar. Vi får höra allt om den branschen och Aminas framgångsfaktorer och utmaningar. Norge är de som kommit längst när det kommer till elbilar, och Fredrik delar med sig av sina tankar om framtiden.

Vi får även höra om hur Amina Charging arbetar strategiskt – är det bäst att arbeta med en långsiktig vision och strategi eller mer likt en startup med snabba ändringar hela tiden?

Avslutningsvis får vi höra hur det är att starta upp i Sverige och hur kulturen skiljer sig mellan länderna.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!