184. Rekryteringstester & ledarskapsutveckling med Linnea Bywall – Head of People – Alva Labs

Linnea Bywall är något så häftigt som psykolog inom näringslivet och vi är glada att hon denna vecka gästar Techrekpodden. Hon pratade om vikten av att arbeta med uppföljning för att utveckla sitt ledarskap och hur feedback och performance reviews kan hjälpa till. Hon betonade också vikten av psykologisk trygghet på arbetsplatsen.

Linnea jobbar för närvarande på Alva Labs, ett Saas-bolag vars produkt är rekryteringstester. Vi får höra vilka tester som fungerar, inklusive fem faktor-test (Big 5), och hur de kan användas i rekrytering av utvecklare och ledare. Linnea diskuterade också processen vid rekrytering, inklusive kodtester och förväntansmöten, samt rekrytering internt.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!