183. Autentiskt ledarskap, kunskapsspridning & cybersäkerhet med Anna Averud Group CEO – TRUESEC

Idag är vi glada att Anna Averud, vd för Truesec, gästar Techrekpodden! Under avsnittet delar Anna med sig av sin imponerande bakgrund från Microsoft och berättar hur hon blev vd på Truesec. Anna delar sin syn på ledarskap där hon fokuserar på att lyfta fram andras förmågor och skapa en kultur där alla behandlas väl och konstruktivt. Vi får även höra om varför det är så viktigt att vara autentisk och förutsägbar i sitt ledarskap för att skapa en trygghet på företaget.

Vi får höra vad det innebär att vara ett syftesdrivet bolag, och hur de arbetar med att samla sin expertis inom olika områden för att skapa en stark kultur och sprida sin kunskap externt. Anna diskuterar även hur de arbetar med sin rekrytering och att utveckla ledare internt på företaget.

Givetvis får vi även insikter i cybersäkerhetsbranschen och vad som händer där just nu.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!