181. Skapa högpresterande team & behålla kulturen när man växer med Anna Gullstrand – Chief People & Culture Officer på Mentimeter

Anna Gullstrand valde att lämna byrålivet för att arbeta och utvecklas med en skalbar produkt produkt på riktigt. Hon hamnade på Mentimeter som har vuxit från 60 till 320 anställda på bara tre år. Vi är väldigt glada att Techrekpodden denna vecka gästas av Anna, för här finns det mycket att prata om!

Anna delar med sig av sina tankar om modernt ledarskap och att skapa högpresterande team som vill fortsätta utvecklas och lära sig, och hur de arbetat för att behålla kulturen på Mentimeter under en stark och snabb tillväxt. En av delarna i det arbetet har varit hur de sett på kontorets flöde och att få sina anställda att vilja vara på kontoret.

Vi får även höra om SCARF-modellen, hur de organiserar sin Talent Acquisition, om kulturintervjuer och mycket annat intressant.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!