181. Skapa högpresterande team & behålla kulturen när man växer med Anna Gullstrand – Chief People & Culture Officer på Mentimeter

Anna Gullstrand valde att lämna byrålivet för att arbeta och utvecklas med en skalbar produkt produkt på riktigt. Hon hamnade på Mentimeter som har vuxit från 60 till 320 anställda på bara tre år. Vi är väldigt glada att Techrekpodden denna vecka gästas av Anna, för här finns det mycket att prata om!

Anna delar med sig av sina tankar om modernt ledarskap och att skapa högpresterande team som vill fortsätta utvecklas och lära sig, och hur de arbetat för att behålla kulturen på Mentimeter under en stark och snabb tillväxt. En av delarna i det arbetet har varit hur de sett på kontorets flöde och att få sina anställda att vilja vara på kontoret.

Vi får även höra om SCARF-modellen, hur de organiserar sin Talent Acquisition, om kulturintervjuer och mycket annat intressant.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.