180. Systematisera rekommendationer & Entreprenörskap med Daniel Sonesson – Co-Founder & CEO – Lovorda

Veckans gäst i Techrekpodden är Daniel Sonesson som har en gedigen erfarenhet inom TA, Employer branding och inte minst entreprenörskap. Daniel delar med sig av sina tankar om kandidatupplevelsen, jobbannonser och hur du kan skapa innovation i stora bolag.

Samtalet tar sig även in på vad framgång egentligen är, och att det är viktigt att våga misslyckas och lära sig av det i sitt entreprenörskap.

Idag driver Daniel Lovorda, en plattform som samlar in referenser (eller lovord) från tidigare kontakter i arbetslivet och kopplar samman arbetstagare och arbetsgivare. Vi får höra hur du kan använda tjänsten både som jobbsökande och som företag, och vilka utmaningar Daniel ser framåt.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!