Flera lyckade rekryteringar till New Innovation Management

New Innovation Management är ett nischat tech-företag som arbetar med Robotisering och AI för att effektivisera processer hos sina kunder. Det är ett relativt nytt företag som är i stor tillväxt, etablerar nya kontor och skapar nya karriärvägar för de anställda. I dagsläget har de kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, München och är mitt i arbetet med att starta upp ett nytt kontor i Chicago. På New arbetar de flesta anställda som Innovationskonsulter, arbetet innebär att installera samt programmera en mjukvarurobot i datorer som automatiserar processer och uppgifter.

Rekrytera Head of Development med Ants

Arbetsprocessen

Ants har arbetat med tech-rekrytering i snart 10 år vilket bidragit till många lärdomar och konsten att kalibrera rekryteringsprocesser efter kundens behov. På Ants arbetar vi som konsulter och rekryterar i kundens namn, vilket innebär att vi lär känna både företag och kollegor på ett annat sätt. Detta är en av Ants största fördelar som tillsammans med vårt agila förhållningssätt gett många positiva resultat i rekryteringsprocessen.

Under samarbetet med New hjälpte Ants till att rekrytera en tekniker för IT-infrastruktur, en IT-supportspecialist samt en innovationskonsult. Vi har fått prata med Johan Lindvall som är CEO för New.

Hur tycker du att samarbetet har fungerat?

”Över förväntan, inte nog med att Ants har levererat kanonkandidater av vilka vi har signat flera stycken. De har även utmanat oss i kandidatval, manat på oss i processen. Sist men inte minst har de varit en bra varumärkesambassadör mycket tack vare att Ants verkligen inbäddade sig i vår företagskultur!”

Sist men inte minst har de varit en bra varumärkesambassadör mycket tack vare att Ants verkligen inbäddade sig i vår företagskultur!

Vad hade ni för förväntningar på Ants?

”Vi befinner oss i en mycket expansiv fas och vände oss till Ants främst för hålla tempo i vår rekrytering. Det målet uppfylldes med råge, men genom Ants fick vi också inspel kring utformningen av vår rekryteringsprocess samt en exponering mot en bredare kandidatpool vilket var mycket värdefullt.”

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!