Kickoff i Barcelona

Nu är vi på Ants tillbaka efter några härliga dagar i soliga Barcelona. Med många nya anställda och mycket som händer i företaget blev det stort fokus på team-building, konsultmässighet och innovation, med våra värderingar som utgångspunkt. Framför allt hade vi mycket intressanta diskussioner i solen .Dessa mynnade ut i många idéer och nya spännande projekt.
När vi inte jobbade besökte vi bland annat Parc Güell, där vi körde frågesport och tittade på Gaudis verk. Vi fick också möjligheten att upptäcka stadskärnan och besöka La Boqueria, den välkända marknaden vid La Rambla. På kvällarna avnjöts tapas i mängder och helgen avslutades i strålande sol på stranden innan det var dags att bege sig till flygplatsen.

Med rödbrända näsor och ny härlig energi är vi hemma, laddade för nya utmaningar och en spännande framtid för Ants!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!