IT-rekrytering Uppsala

IT-rekrytering Uppsala

IT-rekrytering Uppsala: Rekrytera techpersonal i Uppsala

IT-rekrytering i Uppsala är en utmanande verksamhet. Dock skiljer sig förutsättningarna på fler sätt mot hur situationen är i Stockholm. Ants Tech Recruiters är en erfaren leverantör av IT-rekrytering med specialisering på utvecklare och drifttekniker. Vi vet vad som krävs för att genomföra framgångsrika rekryteringar av IT-kompetens och genomför över 200 tillsättningar per år. Speciellt utmanande är sökprocesserna då bristen på personal inom IT-sektorn gör att man måste vara kreativ och kunnig för att hitta de resurser man behöver och genomföra lyckade rekryteringar.

IT-rekrytering i Uppsala handlar inte bara om att leta lokalt

Ants Tech Recruiters har sitt ursprung i Uppsala. Grundarna Hugo Leichsenring och Carl-Johan Hamilton studerade i Uppsala och det var där verksamheten drog igång. IT-rekrytering Uppsala har från en redan utmanande nivå blivit än mer utmanande när den digitala sektorn och startup-scenen klivit fram och satt Stockholm på IT-kartan även globalt. Bristen på IT-kompetens som vuxit sig stor i Stockholm har spridit sig och gäller även i högsta grad Uppsala. Förutsättningarna för att lyckas med de rekryteringar man planerar i ett företag baserat i Uppsala ökar betydligt om man även kan inkludera sökanden från Stockholm.

Personer arbetar vid sina datorer och pratar om IT-rekrytering i Uppsala

Konsulter finns det gott om i Uppsala

Att anställa egen personal inom IT är betydligt mer utmanande än att ta in konsulter. Detta gäller även i Uppsala. Många ser dock inte konsulter som ett alternativ och då är man tvungen till att hitta strategier för att lyckas locka IT-specialister exempelvis utvecklare och drifttekniker trots att bristen på dessa är stor.

Om Ants Tech Recruiters – IT-rekrytering Uppsala

Ants Tech Recruiters är nischade specialister inom IT-rekrytering och IT-rekrytering Uppsala. I över 15 år har vi haft en framgångsrik lokal närvaro i Uppsala. Vi är ledande i att hjälpa företag attrahera, utvärdera och tillsätta roller på och kring utvecklings- och driftavdelningar. Typiska kunder är Tobii, Tre, SPP och Hedin IT d.v.s. teknikdrivna bolag. Våra lösningar är framarbetade i nära dialog med våra kunder och innefattar Rekrytering, Talent Acquisition, rekrytering av ledare genom Executive Search, HR Tech samt Organisationsrådgivning. Allt utförs i våra kunders namn. Vi är även erfarna innovatörer när det kommer till att ge svenska bolag tillgång till global kompetens.

Vi drivs framåt av en glasklar mission: att minska den kompetensbrist som idag bromsar den globala tekniska utvecklingen. En framgångsfaktor som gjort oss till den självklara lösningen för bolag i behov av IT-kompetens idag. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår IT-rekrytering

Personer i ett mötesrum som pratar om IT-rekrytering i Uppsala

Ants banbrytande metod inom Talent Acquisition

– Specialister på plats

Vårt team av experter samarbetar nära kunderna, oavsett om det är via digitala medel eller fysiskt, och utvecklar partnerskap baserade på ömsesidigt förtroende, nära interaktion och flexbilitet. Denna metodologi säkerställer att vi hittar och knyter an den optimala talangen till ditt företag.

– Attraction Strategy

Med vår framstående attraction strategy, som innefattar en unik metod av sourcing och riktad annonsering i sociala medier, stärkt av AI, lyckas vi fånga och engagera de bästa kandidaterna inom techsektorn. Genom att belysa ditt företags USP och ha ett genuint engagemang för kandidaternas visioner, utformar vi ditt arbetsgivarvarumärke som attraktivt för techtalanger.

– Analys genom data

Vi drar nytta av datadrivna analyser och insikter för att förbättra vår prestation och leverera toppresultat. Genom att tolka aktuell data och anpassa våra Talent Acquisition-strategier i realtid, kan vi erbjuda träffsäkra prognoser och fatta beslut som leder till framgångsrika rekryteringar.

Varje kund har sina unika behov och vi anpassar våra rekryteringsstrategier baserat på dina specifika mål och visioner. Genom att samarbeta med Ants Tech Recruiters ansluter du till pionjärerna inom IT-rekrytering, nu förstärkta med AI.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!