IT-rekrytering Uppsala

IT-rekrytering Uppsala

IT-rekrytering Uppsala: Om att rekrytera tech-personal i Uppsala

IT-rekrytering i Uppsala är även det en utmanande verksamhet. Dock skiljer sig förutsättningarna på fler sätt mot hur situationen är i Stockholm. Ants Tech Recruiters är en erfaren leverantör av IT-rekrytering med specialisering på utvecklare och drifttekniker. Vi vet vad som krävs för att genomföra framgångsrika rekryteringar av IT-kompetens och genomför över 200 tillsättningar per år. Speciellt utmanande är sökprocesserna då bristen på personal inom IT-sektorn gör att man måste vara kreativ och kunnig för att hitta de resurser man behöver och genomföra lyckade rekryteringar.

IT-rekrytering i Uppsala handlar inte bara om att leta lokalt

Ants Tech Recruiters har sitt ursprung i Uppsala. Grundarna studerade i Uppsala och det var där verksamheten drog igång. IT-rekrytering Uppsala har från en redan utmanande nivå blivit än mer utmanande när den digitala sektorn och startup-scenen klivit fram och satt Stockholm på IT-kartan även globalt. Bristen på IT-kompetens som vuxit sig stor i Stockholm har spridit sig och gäller även i högsta grad Uppsala. Förutsättningarna för att lyckas med de rekryteringar man planerar i ett företag baserat i Uppsala ökar betydligt om man även kan inkludera sökanden från Stockholm.

IT-rekrytering i Uppsala

Konsulter finns det gott om i Uppsala

Att anställa egen personal inom IT är betydligt mer utmanande än att ta in konsulter. Detta gäller även i Uppsala. Många ser dock inte konsulter som ett alternativ och då är man tvungen till att hitta strategier för att lyckas locka IT-specialister exempelvis utvecklare och drifttekniker trots att bristen på dessa är stor.

Om Ants Tech Recruiters – IT-rekrytering Uppsala

Ants Tech Recruiters är nischade specialister inom IT-rekrytering och IT-rekrytering Uppsala. Vi är sedan 2009 ett snabbväxande rekryteringsbolag med målsättning att lösa den akuta kompetensbrist som råder inom IT. Sedan länge även en framgångsrik lokal närvaro i Uppsala. Vi är ledande i att hjälpa företag attrahera, utvärdera och tillsätta roller på och kring utvecklings- och driftavdelningar. Typiska kunder är Tobii, Tre, Tacton och Betsson d.v.s. teknikdrivna bolag. Våra lösningar är framarbetade i nära dialog med våra kunder och innefattar Rekrytering & Hyrköp, Konsult, RPO-lösningar med Talent Acquisition samt Organisationsrådgivning. Allt utförs i våra kunders namn. Vi är även erfarna innovatörer när det kommer till att ge svenska bolag tillgång till global kompetens.

Vi drivs framåt av en glasklar mission: att minska den kompetensbrist som idag bromsar den globala tekniska utvecklingen. En framgångsfaktor som gjort oss till den självklara lösningen för bolag i behov av IT-kompetens idag. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår IT-rekrytering

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.