IT-rekrytering Uppsala

IT-rekrytering Uppsala

IT-rekrytering Uppsala: Om att rekrytera tech-personal i Uppsala

IT-rekrytering i Uppsala är även det en utmanande verksamhet. Dock skiljer sig förutsättningarna på fler sätt mot hur situationen är i Stockholm. Ants Tech Recruiters är en erfaren leverantör av IT-rekrytering med specialisering på utvecklare och drifttekniker. Vi vet vad som krävs för att genomföra framgångsrika rekryteringar av IT-kompetens och genomför över 200 tillsättningar per år. Speciellt utmanande är sökprocesserna då bristen på personal inom IT-sektorn gör att man måste vara kreativ och kunnig för att hitta de resurser man behöver och genomföra lyckade rekryteringar.

IT-rekrytering i Uppsala handlar inte bara om att leta lokalt

Ants Tech Recruiters har sitt ursprung i Uppsala. Grundarna studerade i Uppsala och det var där verksamheten drog igång. IT-rekrytering Uppsala har från en redan utmanande nivå blivit än mer utmanande när den digitala sektorn och startup-scenen klivit fram och satt Stockholm på IT-kartan även globalt. Bristen på IT-kompetens som vuxit sig stor i Stockholm har spridit sig och gäller även i högsta grad Uppsala. Förutsättningarna för att lyckas med de rekryteringar man planerar i ett företag baserat i Uppsala ökar betydligt om man även kan inkludera sökanden från Stockholm.

IT-rekrytering i Uppsala

Konsulter finns det gott om i Uppsala

Att anställa egen personal inom IT är betydligt mer utmanande än att ta in konsulter. Detta gäller även i Uppsala. Många ser dock inte konsulter som ett alternativ och då är man tvungen till att hitta strategier för att lyckas locka IT-specialister exempelvis utvecklare och drifttekniker trots att bristen på dessa är stor.

Om Ants Tech Recruiters – IT-rekrytering Uppsala

Ants Tech Recruiters är nischade specialister inom IT-rekrytering och IT-rekrytering Uppsala. Vi är sedan 2009 ett snabbväxande rekryteringsbolag med målsättning att lösa den akuta kompetensbrist som råder inom IT. Sedan länge även en framgångsrik lokal närvaro i Uppsala. Vi är ledande i att hjälpa företag attrahera, utvärdera och tillsätta roller på och kring utvecklings- och driftavdelningar. Typiska kunder är Tobii, Tre, Tacton och Betsson d.v.s. teknikdrivna bolag. Våra lösningar är framarbetade i nära dialog med våra kunder och innefattar Rekrytering & Hyrköp, Konsult, RPO-lösningar med Talent Acquisition samt Organisationsrådgivning. Allt utförs i våra kunders namn. Vi är även erfarna innovatörer när det kommer till att ge svenska bolag tillgång till global kompetens.

Vi drivs framåt av en glasklar mission: att minska den kompetensbrist som idag bromsar den globala tekniska utvecklingen. En framgångsfaktor som gjort oss till den självklara lösningen för bolag i behov av IT-kompetens idag. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår IT-rekrytering

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.